Keratin behandling

KERATINBEHANDLINGKeratinbehandling er for deg som har krusete, krøllete, bølgete og slitt hår eller som bare er lei av å bruke rettetang daglig.

Blankt, flokefritt og silkemykt hår er resultatet du kan oppnå. Ønsker du ikke helt slett hår er dette også et flott alternativ for deg. 


Behandlingen glatter/retter ut håret for en semi-permanent periode. i tillegg er den gjenoppbyggende, pleiende og tilfører glans til et matt og slitt hår.


Behandlingen tar ca. 3 - 4 timer og prisen er fra kr. 3090,-  til 4299,-

For å kunne gi deg en fast pris er du velkommen innom salongen for en gratis og uforpliktende konsultasjon. Det er forskjell i prisen fordi  hårlengde og tykkelse avgjør hvor mye produkt og tid behandlingen tar.


HVORFOR TRENGER HÅRET KERATIN?


Mange lurer på om det sliter på håret, og svaret på dette er NEI. Denne behandlingen er ikke kjemisk og vil ikke endre bryte ned og endre bindingene i håret.


Keratin er en gruppe proteiner med egenskaper som gjør at de danner fibre, Keratin lages av mennesker og dyr, det finnes blant annet i hud, hår, negler, ull, horn og fjør.

Håret vokser ved at celler i nedre del av hårsekken deler seg og skyver de eldre cellene utover, samtidig som cellene gjennomgår en forhorningsprosess som fører til at de blir helt fylt av keratin og gjennomgår en programmert celledød. den delen av håret som stikker opp av huden er derfor dødt materiale.


Keratinbehandling  inneholder keratin og vil kun bygge opp håret ditt ved å fylle ut alle hulrom i et svekket og porøst hår. Dette vil også gjøre at håret ditt kan vokse seg mye lenger enn vanlig før det må stusses på, fordi tuppene er kapslet inn og ikke blir like slitt som uten keratinbehandling.

Varmen fra rettetangen vi bruker  smelter keratinet inn i håret og vil heller ikke skade om håret ditt ikke er fullstendig ødelagt av bleking fra før. Det er fordi vi bruker varme etter keratinet har trekt seg inn i cortex og skjellaget er også kapslet inn i keratin. Når det er sagt, vil splitte tupper ikke bli limt sammen igjen, så det som er slitt burde uansett klippes av.

Hår er forskjellig fra person til person og varigheten på keratinbehandlingen vil derfor være variabel, de fleste tar

keratinbehandling 2 -4 ganger i året.


OM BEHANDLINGEN

Har du bleket hår, vil behandlingen være mer som en langvarig kur ettersom vi ikke kan bruke så sterk varme som ønsket. Du vil alikevel få et godt resultat som varer.

Om du har tette krøller bør du gjenta behandlingen etter  3 - 4 uker for å oppnå bedre resultat. Vi tilbyr deg en rimeligere pris på påfølgende behandling innen denne tiden.

Gir umiddelbart resultat.


Pris varierer etter lengde og tykkelse på håret nettopp fordi frisøren har behov for mer tid og produkt på et langt og tykt hår enn f.eks. hår som er kortere eller tynnere. 

Ved konsultasjon vil du dermed få en fast pris på behandling av ditt hår.

Minstepris på keratinbehandling er kr. 3000,-


ETTER KERATIN BEHANDLINGENShampo, balsam og hårkur må ikke inneholde salt, sulfater eller silikon og alkohol. Vi anbefaler at du bruker våre produkter da dette garanterer for å oppnå lengst varighet og best resultatet .


Fuktighet er viktig å tilføre håret, vi anbefaler at du kurer håret jevnlig.


Etter hver vask bør håret føhnes tørt. Hvis behov kan du bruke rettetang.


Om du bader i saltvann, må du skylle ut saltet etter hvert bad ettersom salt bryter ned keratinet.Behandlingen kan påvirke farge som er tilsatt håret, derfor bør du vente minst 2 uker etter en slik behandling før du tar Keratin behandling. 


30 min. etter behandlingen er avsluttet, kan du farge/bleke håret.


Naturlig myke krøller og gråmelert asiatisk hår.
Naturlig myke krøller og gråmelert asiatisk hår.
Før
Før
Naturlig krøllete hår, vasket og tørket før behandlingen starter.
Etter
Etter
Samme kunde som bilde 1. her ferdig behandlet med Keratin.
Før
Før
Naturlig fall i håret, utsatt for mye sol og rettetang.
Etter
Etter
Keratinbehandlet hos Valstad Velvære, silkemykt og glansfullt hår som ser og føles friskt ut.
Keratin
Keratin
Keratinbehandlet av vår frisør.
Etter 1 vask.
Etter 1 vask.
Kunde har har vasket håret hjemme etter keratinbehandling, rettetang er ikke brukt.
Ferdig behandlet
Ferdig behandlet
20200111_174747
20200111_174747
Naturlig krøllet hår blir glattere og mindre brusete etter behandling
Naturlig krøllet hår blir glattere og mindre brusete etter behandling
Tykt og naturlig krøllete hår
Tykt og naturlig krøllete hår
Keratinbehandling tatt etter ønske fra kunde om et glattere og sunnere hår.
Tykt krusete hår
Tykt krusete hår
Min søster har tykt og naturlig krøllete hår, mye små og harde krøller. Hun tar keratinbehandling ca. hver 5-6 mnd.