Om 0ss
valstad-velvære.no

HEGE SØRENSEN VALSTAD

Salongen ble etablert i 2019 av innehaver og daglig leder Hege.

Hun er utdannet:


Frisør med bestått svennebrev 1989

Vippetstylist 2019

Legesekretær 1995


Kurs/opplæring i bl. annet vippeextension, keratinbehandling, brynslaminering, hairextension og hyaluronpenn og meso body slim.

Siden hår og egen helse har en sammenheng, har hun god kompetanse og lang erfaring for å ta i mot de utfordringene du trenger hjelp til.

I mars 2021 startet vi samarbeid med Rephair by Hilde. Alle våre tjenester utføres derfor i Rephair sine lokaler hvor vi leier plass.

Salongen er delikat innredet og har en rolig/behagelig atmosfære.


Vi kan komme hjem til deg og du har vanskeligheter for å komme til oss. Ta kontakt for avtale.SMITTEVERN


Vi følger FHI sine rettningslinjer og råd i henhold til smittevern, dette er stadig i forandring, for øyeblikket er det frivillig  for våre  kunder å bruke munnbind  i den tiden du oppholder deg i våre lokaler.

Dette gjelder også for oss.

Arbeidsstasjon og behandlingsverktøy blir desinfisert, vasket eller sterilisert mellom hver kunde. Alle vippe og brynsbehandlinger blir utført med munnbind av behandler.

Meso body slim og filler behandlinger brukes engangsutstyr og  flergangsutstyr. Alt flergangsutstyr  blir sterilisert  via EU godkjent sterilisator med uv lys, mellom hver kunde.Ønsker du time utenfor våre åpningstider eller er usikker på hva slags behandling du skal velge?

Ta kontakt så finner vi en løsning.
SVENNEBREV

AUTORISASJON

VIPPETEKNIKER

VÅRE  SAMARBEIDSPARTNERE

Chanette Persilengen Hovde

Linergist og hudpleier.